Driver's Ed

2010.01.02. 04:19

Köszönöm, hogy blogomra tévedtél! [Még ha véletlen is volt]
Első tesztalanyom nem más, mint a régi, de még épp tűrhető Driver's Ed.

Ez a játék két módból áll; Practice [ahol gyakorolhatunk] és Take the Exam [avagy maga a vizsga].
Gyakorolni nem túl nehéz, a vizsga is tűrhető, bár, egy autónak nekimegyünk és az egészet kezdhetjük előről ami picit frusztráló!
Nem csak, hogy nehéz, de pl. kinek jutott eszébe, hogy az, hogy ha parkolok, még a többi autó közelébe se mehetek, hanem inkább egy jó kis szögletes pályán szabad csak haladnom? Ez így lehet elsőre érthetelen, mindjárt meglátod, de nehogy azt hidd, hogy csak egy feladatnál van; az összesnél!

 
Így, azért jóval nehezebb, na meg nem is bírom felfogni, hogy mi értelme.

Az irányítás borzasztó! Ha nyomom a gázt, túl gyorsan indul, aztán leveszem az ujjam a nyílról és... és.. MIEZ? az autó nem áll meg, hanem megy tovább, csak úgy bírom megállítani, ha fékezek, de az is egy külön mise, hiszen ha sokáig nyomom, már tolat is!
Tehát minden, csak nem élethű!
 

Zene nincs a játékban, pedig lehet, kicsit legalább az feldobná, viszont kapunk idegesítő sípolást a gyakorlásban, és morgást a vizsgán ha letérünk a kijelőlt útvonalról!

 

Összegzés:

Irányítás, élethűség: 3/10
Zene, hangok: 2/10
Játékélmény, hangulat: 4/10

 

+ 7 gyakorolható feladat

- Irányítás kiforratlansága
- Csúnya, pixeles [retronak nem nevezhető] grafika

A bejegyzés trackback címe:

https://parkolosjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr951638665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása